Hem

Underkategorier

 • Kaminer & Vedspisar

  Eldning i kamin ger bra ventilation med stor luftomsättning i det utrymme där kaminen står, eftersom den luft som behövs för förbränningen normalt tas från utrymmet invid kaminen.
  Frisk luft sugs härvid istället in i utrymmet eller rummet. Förbränningsluften kan som alternativ tas in direkt i kaminen utifrån eller genom en mantel i skorstenen, vilket kan minska värmeförlusten genom mindre utsugning av varm rumsluft.

  Även när eldning inte sker kan den uppvärmda inomhusluften ge självdrag genom en kamin, vilket kan ge god ventilation. 

 • Garageportar

  GARAGEPORTAR OCH INDUSTRIPORTAR

  söjdf ösdlfkbn söldfjbk söldfbs döflsbf öslgb sölgjbs dgölsbd ölsgdb sölgbs dölgb sdölg bsölgbn söldfgsbg dölsdbg sölg sölg ödlsb ögls dgöls ls

 • Fönster PVC

  FÖNSTER I PVC

  Vi säljer och monterar fönster och dörrar direkt från TF - Osby.
  Börjar det vara dags att byta fönster? Se vilka pengar du kan spara på att byta fönster nu.

  Vi säljer och monterar även Pvc fönster kom in och se på vår fönster visning.

  Varför PVC-fönster, ofta kallat plastfönster

  Det smarta fönster valet faller på PVC-fönster. En fantastiskt tålig yta som minimerar underhållet samtidigt som det låga u-värdet spar energi.

  I Sverige har vi på senare år tagit till oss det nya materialet medan man i Europa länge använt detta material som det nästintill totalt dominerande utförandet för fönster.

  PVC-fönster har kommit för att stanna och kommer att bli ett lika starkt inslag på fönstermarknaden i Sverige som det är i resten av världen. D

  PVC-fönster – fördelarna är så många.

  De främsta skälen till att köpa PVC-fönster är att de är underhållsfria, de isolerar mycket bra, kan göras i kundunika mått och levereras efter väldigt korta leveranstider.

  Underhållsfria PVC-fönster

  Våra fönster och dörrar behöver ingen skrapning och målning för att hålla sig vackra och med fin lyster. Vi rekommenderar att ytan torkas av från smuts med ljummet vatten och såpa. Detta arbete kan underlättas genom att efter montage och första avtorkningen stryka på ytan med ett vax. Detta ger en otroligt stark yta som stöter bort luftens och nederbördens smuts. Så otroligt enkelt.

  Många oroar sig felaktigt över att PVC-fönster ska gulna eller spricka. Så är det verkligen inte. Plasten är långt mycket bättre än så. Fönsterkarmens formstabilitet och ytans hållbarhet är något alldeles speciellt och ger dig tid över till annat än att underhålla ditt hus. Nu kan du njuta istället.

  Våra fönster innehåller inget organiskt material och kan därför inte skadas av regn och rusk utan bara fortsätter vara vackra hindrar dessutom värmen från att vandra ut. 

  Fönstrets goda isolerförmåga

  Fönstrets utformning ger väldigt bra isolerande egenskaper.

  Fönsterkarmen är uppbyggd med hålrum eftersom det är luften i cellerna som ger den goda isolerande funktionen. De tunna väggarna som innesluter luften ger minsta möjliga värmetransport från husets insida till utsidan. Värmen stannar där den ska vara – inomhus.

  Låga priser ..

  Hur kommer det sig att vi kan leverera till så fantastiska priser?

  Det beror på den rationella produktionen och den väl genomtänkta logistiken.

  Fönstret produceras med det fönstrets unika mått utan att behöva lagerhålla karm och glas som                                                         i standardstorlekar. Vi kapar det istället när fönstret produceras och ger därför minsta möjliga lagerhållning.

  Snabba leveranstider på PVC-fönster

  Rationell produktion och välplanerad logistik möjliggör att vi kan leverera fönster med kundunika mått på 2-3 veckor och vi har ytterst sällan några transportskador.

  Vi levererar över hela Sverige med våra speditionspartners. Säkra och pålitliga leveranser gör att ert byggprojekt kommer att flyta på utan hinder. 

 • Skorstenar

  Skorstenar

  Skorstenar för alla behov!

  Vi kan erbjuda skorstenar och rökrör till alla typer av eldstäder! Hos oss hittar Du allt ifrån isolerad modulskorsten och skorstensslang (insatsslang för renovering av utdömda skorstenar) till oisolerade skorstensrör och övergångsstosar mellan olika dimensioner.
  Skorstenarna är godkända för CE-märkning.

  Förutom vår egen isolerade modulkorsten BIOMODUL erbjuder vi en mängd olika skorstensprodukter från välkända leverantörer såsom bl.a. SAVE och Swedflex!

Det finns 456 produkter.

Visar 1-15 av 456 objekt

Aktiva filter