Gjutjärnskamin Morsö 1452

14 995,00 kr
Inkl. moms

Morsö 1452

Nordic Heating kan erbjuda samtliga Morsö-kaminer - dock lagerhålls endast de som är publicerade på hemsidan. Normal leveranstid vid beställning är 1-2 veckor.

Morsø 1452 är en strålningskamin med sidor och topplatta i täljsten som håller värmen länge. 1452 har också den senaste förbränningstekniken och klarar de strängaste miljökraven i världen.

Morsø 1452 är en liten gjutjärnskamin i universalmodell, som kan användas till vedeldning. Kaminen är en kraftfull värmekälla som är mycket snabb att tända, och den värmer upp till 75 m2 bostadsyta. Kaminen är perfekt för mindre bostäder, fritidshus och liknande, där uppvärmningsbehovet inte är så stort.

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Effekt: 5 kW

Verkningsgrad: 75%

Höjd: 785 mm

Bredd: 515 mm

Djup: 372 mm

Skorstensanslutning: 120 mm, topp- och bakansluten.

Avstånd till brännbart material, bakåt: 200 mm (100 mm med isolerat rör)

Avstånd till brännbart material, sidor: 600 mm

Max vedlängd: 250 mm.

Vikt: 208 kg

Glaset hålls rent med luftspolning

Morsø 1452 är utrustad med både ristgaller, askhylla och asklåda som gör det enkelt att ta bort aska och rengöra kaminerna. Morsøs förbränningssystem med luftspolning ser till att glaset alltid är rent vid korrekt eldning.