Spiskassett Mini

11 900,00 kr
Inkl. moms

Svenska Bras-Spisen är en högeffektiv eldstad för nymurade spisar och befintliga spisar. Rökkanalsystemet är nedfällbart inifrån för inspektion. Rökkanalen är patenterad och leder röken bort från glaset, vilket ger mindre sotiga glas och svalare handtag!

Effekten varierar beroende på storlek på insats men ligger i området 6-8 kW. Målsättningen från tillverkaren är att hålla alla modeller i lager, men det kan inte alltid garanteras. Halvglas tillverkas alltid på order, då beräknas leveranstid till 2-4 veckor.

Mer info

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Bredd: 439 mm 

Djup: 389 mm

Höjd: 409 mm

Nominell värmeeffekt: 8 Kw

Verkningsgrad: 66%

Rökrör diameter: 150 mm

Stos: 175 mm

Vedlängd: 25-27 cm

Vikt: 53 kg

Rökrörsstosen sitter på mitten utav "takets" mått, samt 4mm in från baksidan på insatsen. Taket svetsas kant i kant och därför blir det 4mm in.(plåtens tjocklek) Stosens mått är 183 mm utvändigt, ca 175 inv. Detta ser principiellt lika ut på alla insatskaminer från Bras-Spisen.