Vedkamin Aduro 1-1, 9 kW
search
  • Vedkamin Aduro 1-1, 9 kW

Vedkamin Aduro 1-1, 9 kW

Vedkamin Aduro 1-1

Aduro 1-1 är en högeffektiv och modern konvektionskamin med tjusig
design. Den runda formen ger en god insyn till elden också från sidorna. Handtagen är väl integrerade i fronten, vilket ger kaminen ett modert utseende. Kaminen har ett stort välvt glasparti, dolda gångjärn, och ett askfack som ligger dolt bakom luckan. Luckan är förstärkt med kant- och hörnsvetsningar och det är gjutjärnsbotten i eldstaden.


Garanti

Registrera dig efter köp på Aduros hemsida för utökad garanti från Aduro: http://www.adurofire.se/aduro-braskaminer/garantiregistrering/

Verklig effekt min/max: 3-9 kW

Verkningsgrad: N/A

Höjd: 1015 mm

Bredd: 500 mm

Djup: 445 mm

Eldstadsmått: 370 mm (bredd)

Skorstensanslutning: 150 mm, topp- och bakansluten. Centrum på anslutningen upptill sitter 195 mm från bakre kant. Bakanslutning sitter 888 mm från golv till centrum.

Bränsle: Alla sorters ved

Vedförbrukning min/max: N/A

Vedlängd max. 36 cm

Vikt: 93 kg

Säkerhetsavstånd bakåt: 170 mm

Säkerhetsavstånd sidor: 450 mm

Vill du minska avståndet till brännbart? Använd t.ex. Nordic Heatings brandskyddsskivor!

Både primär- och sekundärluften är reglerbara och det är inbyggt tertiärluft för optimal förbränning. Den inbyggda glasfläkten som håller rutan fri från sot, är optimerad med hjälp av en extra riktningsstyrning av luften.  En kamin som självklart uppfyller alla miljökrav i Europa, krav enligtSvanen-märket, Sintef i Norge samt CE-krav och krav enligt standarden EN13240.

Denna vedkamin är svart!